Ponte20 supinált cipő vidám formavilággal

A supinált kifejezés latin eredetű, jelentése a láb belső szélének megemelése. Az ilyen lábbeli azért jó a kicsiknek, hogy egészségesen fejlődjön a lábuk. Népszerű márka tagja minden Ponte20 supinált cipő, sokan kedvelik és vásárolják gyermekeiknek ezeket a modelleket.

A cipők jellegzetessége a supinált sarokrész, ami kitűnő eredményekre képes a befelé dőlő bokák korrigálásában. Emellett, a Ponte20 supinált cipő sajátossága a modern, szemrevaló külső, a játékos design és színes, vidám formavilág. A levendulagyerekcipo.hu webáruház kínálatában felfedezhető a márka termékei között a focis, elefántos, rakétás, csillagos, virágos alternatíva is. Szín szempontjából is igazán sokrétű a felhozatal. Érdemes megtekinteni a termékpalettát, ha ilyen lábbelit akarunk beszerezni a gyermekünknek.

Ezek a cipőcskék kül- és beltéren egyaránt kitűnő választásnak minősülnek. A webshopban a magas minőségű Ponte20 supinált cipő ára rendkívül korrekt jellegű, a fizetendő összeg nem jelent akadályt a beszerzés előtt.