Márkás, tartós férfi focicipő

A futballozás sok férfi hobbija, akik gyakran játszanak a barátaikkal néhány meccset a szabadidejükben. Igazából azoknak szólnak a férfi focicipő előnyei, akik magasabb szintre kívánják fejleszteni a labdarúgást, legyen szó úgy amatőrökről, mint profikról.

Ennél a fajta lábbelinél már nemcsak a kényelmes viselet a fontos, hanem az is, hogy produktívabbá varázsolják a focizás élményét. Külső jellemvonásokban is különböznek a férfi focicipő a madeinpapp.hu webáruház palettáján, de elmondható, hogy egyik sem mindennapi kinézetű. Például az Adidas Copa Sense 4 Turf focicipő a kényelmet szolgálja, így viselője a lényegre, azaz a sportra koncentrálhat. Meglehetősen tartós jellegű a puha szintetikus felső része, külső talpa pedig nagy tapadást biztosít természetes és műfüvön egyaránt.

Jelenleg ez a márkás, fekete színű, sárga emblémás férfi focicipő 25%-os árkedvezménnyel kerül eladásra. Ennek köszönhetően az eredeti 19 990 helyett mindössze 14 990 Ft-ért lehet megvásárolni. A különbséget lehet egyébre költeni.