A modern kandalló számos kivitelben elérhető

A hagyományos fatüzelésű fűtőtestek napjainkban is jelen vannak a kereskedelmi forgalomban, megújult technológiával. A modern kandalló méltán széles körben közkedvelt, jellemzője az egyszerű vonalvezetés, a geometriai formák, díszítések és színezések minimális alkalmazása, vagyis a letisztult trend.

A modern kandalló burkolat elegáns külsőt biztosít a fűtőberendezésnek. A kandallos.hu webáruházban sokféle ilyen jellegű, kontrasztos megjelenésű termék kapható, a választék folyamatosan megújul, mindig jelennek meg újabb korszerű modellek, amelyek személyesen is megtekinthetőek a vállalat budapesti székhelyű bemutatótermében.

Az egyszerű burkolatok mellett, az érdeklődők rendelkezésére állnak a webhelyen olyan kialakításúak is, amelyek el vannak látva hőtároló rendszer opcióval, mint amilyen például a Wales elnevezést viselő darab is. A modern kandalló vízteres betétes változatával nemcsak az a helyiség fűthető, ahol el van helyezve, hanem csőrendszer és hőleadók hozzáadásával az egész ház is.