Rendezvényfotózás az élmények megörökítésére

A szakemberek, a munkavégzés során, kivétel nélkül a megrendelők kérései alapján dolgoznak. A rendezvényfotózás professzionális fényképezőgépekkel, állványokkal és objektívekkel történik.

Amennyiben különleges levegőből készített fotókat szeretne, az is megvalósítható a méregdrága, de megbízható működésű drónoknak hála. Hogy mennyibe kerül a szolgáltatás, az leginkább a foglalás időtartamától és a képek számától függ. A rendezvényfotózás előtt a megrendelő elmondja, hogyan képzeli el pontosan a folyamatot és az alapján kap egy árajánlatot, amit ha elfogad, akkor kezdetét veszi az együttműködés. A visszatérő ügyfeleknek a szakemberek kedvezményes árakat tudnak biztosítani.

A felvételek akár 24 órán belül elkészülhetnek, sőt, igény esetén már a buli alatt is átküldhetik a megrendelőnek, aki posztolhatja azokat a közösségi oldalakon. Jó szakembert találni nem nehéz feladat, hiszen a profi fényképészek feltüntetik az addigi munkájukat a saját honlapjukon. Rendezvényfotózás nélkül, manapság már nehéz elképzelni egy-egy nagyobb összejövetelt.