A Xiaomi okosórák felérnek a prémium kategóriáig

Az okosórák terén olyan nagy neveket ismerünk, mint az Apple vagy a Samsung. Hosszú éveken keresztül tökéletesítették a kínálatukat, de a Xiaomi okosórák felveszik velük a harcot. Úgy tűnik, hogy a kínai gyártó nem maradt le a versenytársak mögött és az emberek tetszését is hamar elnyerte.

Ezek a készülékek innovatív tervezéssel, magas minőségű anyaghasználattal és fejlett funkciókkal rendelkeznek. A cég arra törekszik, hogy megfizethető áron kínáljon olyan okosórákat, amelyek versenyképesek a piacon és számos felhasználó igényeit kielégítik.

Ma már nem kell hónapokig spórolnunk, mert pár tízezer forintért alapvető funkcionalitásokat kapunk, mint például a lépésszámláló, pulzusmérés, alvásfigyelés, ugyanakkor megkapjuk a hívásértesítéseket is.

Emellett, továbbfejlesztett sport- és fitnesz funkciókkal, beépített GPS is van, de a vízállósággal és az akkumulátor hosszú élettartamával is számolhatunk, ami megint az előnyök között szerepel. A Xiaomi okosórák egyedi designnal rendelkeznek, így mindenki választhat.