A Kellys Clea a hölgyek kedvence

Ha szeretne egy igazán megbízható és esztétikus biciklit vásárolni, akkor jó helyen jár. A Kellys Clea női bringa hobbi cross trekking változata minden igényt kielégít. Az előnyei közé sorolható, hogy komfortos és fiatalos.

A váz könnyű és vékony falvastagságú alumíniumból készül. Shimano Tourney váltók precízen működnek, a fékezést pedig V-fékek biztosítják. A teleszkópos villa gondoskodik a kényelemről. További pozitívuma, hogy a duplafalú felnik könnyűek. A külső gumik megállják a helyüket aszfalton, de a földúton is.

A Kellys Clea kerékpár kazettás hátsóágya erős, így jól terhelhető. Ez azt jelenti, hogy gyereküléssel is felszerelhető. A hajtómű karjai masszív fémből készülnek. Biciklizés közben kevésbé kell meggörnyedni, mivel a kormány kecsesen ívelt.

A markolat kényelmes, szóval nem zsibbad a tenyér a fogásától. A kedvező ár-érték arányának köszönhetően sokak kedvence. A tulajdonos hosszú használat után sem fárad el, sőt, alig fogja várni azt, hogy visszapattanhasson rá. A Kellys Clea termékei kétségtelenül méltók a hírnevükhöz.