Baumit, a közismert és megbízható márka

Egy házfelújítás vagy renoválás szinte mindig sok átgondolni valót hoz magával, nincs ez másként a falak festésénél sem. A Baumit egy univerzális típusa az alapvakolatoknak, ami még simítóként is rendkívül jól funkcionálhat. Nagyszerű szolgálatot tehet több esetben is.

Legfőbb előnye, hogy külső és belső terekben is kiválóan felhasználható. Pozitívuma még az anyag összetétele is. Mészkő, mészhidrát, cement és perlit tartalmú ez a Baumit típus. Könnyedén kezelhető, nem igényel különösebb szaktudást a felvitele.

Nagy hangsúlyt kell fektetni az előkészültekre, hiszen az mindennek az alapja. Fontos tényező, hogy a portól és kosztól mentes legyen a kezelendő felület. Víztaszító felületre nem szabad kenni. Okos döntés lehet megfigyelni a szükséges mennyiséget és annak megfelelően kell a vizet is adagolni hozzá.

Nagyjából 5-6 liter vízről van szó, de mindig ügyeljünk az arányokra! A Baumit remek hővezetéssel rendelkezik. Általánosságban 25 kilogrammos kiszerelésben vásárolható meg. Ez eléggé nagy felületre is elengedő lehet.