MOL motorolajjal a hosszú élettartamért

Csak akkor képes a maximális teljesítményre a motor, ha a megfelelő olajat alkalmazzuk. A MOL motorolaj Dynamic Gold 5W30 terméke több okból is ideális választásnak számít. Nagyon egyszerű a beszerzése, hiszen számos hazai boltban és internetes áruházban megvehető, többek között a hungarolube.hu oldalán is.
A csúcsminőségű, szintetikus összetevő 4 literes kiszerelésben, kedvező áron szerepel az áruház kínálatában. Egy roppant energiatakarékos segédanyagról van szó, amit turbó- és szívófeltöltéses személyautókhoz, illetve transzporterekhez fejlesztettek ki. Senkit sem lep meg a tény, hogy a MOL motorolaj teljes mértékben teljesíti a General Motors európai gépjárművekhez bevezetett dexos2 követelményrendszerét.

Beválik még a TOTAL INEO ECS 5W30 MOL motorolaj is, aminek jó oldala, hogy hozzájárul a motorok hosszú élettartamának a megőrzéséhez. A használata főleg akkor ajánlott, amikor egy részecskeszűrővel ellátott Peugeot és Citroen dízelmotorok hibamentes és hosszútávú üzemeltetése a lényeg.