Guess táskák a stílusos megjelenésért

Dobja fel ruháit az idei szezon divatos és egyedi kollekciójával! Válasszon bátran a Guess táskák közül, amelyek hobo darabokat, hátizsákokat, vállon viselhető modelleket és még sok mást tartalmaznak, becipzározható vagy áthajtható kivitelben is, az egyszerű kényelem érdekében. Szerezze be az ikonikus Guess táskákat többféle színben.

palettán van barna, fekete és rózsaszín színben is, ezekben bármikor tárolhatja a nélkülözhetetlen tárgyait. Találja meg a mindennapi viselethez megfelelő tartós és stílusos dizájnok gyűjteményét, valamint az elegánsabb modelleket, amelyek kiegészítik a ruháját! Egy sokoldalú darabbal nőies és kifinomult stílusú lehet. Létezik olyan is, ami állítható bőr vállpánttal és nagy rekesszel rendelkezik, cipzárral pedig könnyen rögzíthető.

Frissítse mindennapi tartozékait a Guess táskák egyikével, ami egy nagy fő rekesszel és egy belső zsebbel párosul, ez pedig elegendő helyet biztosít a mindennapokban legfontosabb dolgoknak, ráadásul kényelmes szállítást tesz lehetővé. A márka kiegészíti a stílusos megjelenését.