A sneaker nemcsak sportoláshoz jó

Amikor a magastalpú lábbelik először jelentek meg a divatban, akkor többnyire csak a tiniknek jött be. Mára a sneaker igazi közkedvelt kinccsé vált, és végre életkortól függetlenül használhatjuk, ráadásul rengeteg előnyünk származik belőle. Ezeknek a cipőknek az a különlegessége, hogy lényegesen vastagabb a talpuk.

Ha például sport- vagy tornacipőről beszélünk, akkor szinte látjuk magunk előtt az egycentis talpat, viszont a sneaker egészen máshogy néz ki. Az alsó része néha kettő és három centi is lehet, ami elég vagány megjelenést kölcsönöz a viselőnek. Ehhez jönnek hozzá a különböző színek, amik között rengeteg izgalmas kombinációt fedezhetünk fel.

De vajon kiknek való igazán ez a divat? Nem muszáj feltétlenül a trendeket követnünk, elég, ha valódi kényelemre vágyunk. A sneaker cipőket úgy tervezték meg, hogy szinte átöleljék a talpunkat, így a hosszabb utakat is problémamentesen tehetjük meg, a pihepuha anyag minden lépésünkre vigyáz. Farmerral kombinálva teljesen elveszíti az edzőcipős érzést és akár munkahelyre is felvehetjük.