Feszültség átalakító dupla kimenettel

Más országokból származó elektronikai berendezések működtetése nem minden esetben lehetséges a hazánkban található elektromos hálózattal. Hogyha nem szeretnénk új készülékeket berendezni, amiket például az USA-ból vásároltunk, akkor érdemes egy feszültség átalakító beszerzése.

Pontosabban, minden olyan berendezéshez használnunk kell egyet, amit a 110 V-os amerikai hálózathoz terveztek. Bár már az újabb készülékekben ez eleve be van építve, ezért használható 110 V-os és 230-os elektromos hálózaton is.

Ez a praktikus eszköz gyakran az utazások alkalmával is jól jön, mert magunkkal vihetjük bárhová, a kicsi méretének köszönhetően. A feszültség átalakítók között az a változat is megtalálható, ami az európai berendezéseket teszi használhatóvá a tengerentúlon.

Az asztali változatok már nagyobbnak számítanak, viszont ezek kifejezetten az ipari körülményekhez lettek tervezve. Az ipari feszültség átalakító, akár 1000 W-os teljesítményre is képes és egyszerre két kimenettel van ellátva, ami azt jelenti, hogy 2 berendezés is működtethető egyetlen készülékkel.