Az áttetsző függöny hossza és a konvektor

Mindenkinek más jelenti a szépet, még a lakberendezésen belül is. Egyesek nem tudják elképzelni az otthonukat az áttetsző függöny nélkül, ezért azt mindenképpen beszerzik. A sötétítőre már nem mindenki tart igényt, mert vannak olyan helyiségek, amelyeket nem feltétlenül kell besötétíteni.

Függönyből rengeteg típus van, elég csak a méretre, a színre, a kivitelezésre vagy éppen az anyagra gondolni. Mindenki a saját igényeinek megfelelően tud választani. Vannak olyan tehetséges hölgyek, akik saját maguknak el tudják készíteni az áttetsző függönyt. Mások inkább biztosra mennek és szívesebben varratják.

Egyáltalán nem mindegy, hogy miként veszik le a méretet, ugyanis nem az ablak alapján mérik, hanem a karnist veszik figyelembe. Amennyiben konvektorral fűt és az pont az ablak alatt helyezkedik el, akkor a függöny mindenképpen 10 centire a konvektor felett kell véget érjen.

Tűzvédelmi okokból ezt szükséges megjegyezni. Az áttetsző függöny akkor érhet a padlóig, ha lapos radiátor van, esetleg egyáltalán nincs fűtőtest. Egyéb kiegészítők is szükségesek a függöny felhelyezéséhez. Ott van például a karika, amit manapság már több formában árusítanak.

Rengeteg eltérő függönykarika kapható

Nyugodtan eldöntheti, hogy melyik mellett szeretné letenni a voksát. A függönykarika szintén képviselheti az otthona stílusát. Vannak ugyanis alig észrevehető apró darabok, amelyek már-már láthatatlanok. Ezzel szemben ott vannak a hatalmas karikák is, amelyeknek szintén megvan a saját stílusuk.

Bármilyen karnishoz való kellékre legyen szüksége, mindet könnyedén megrendelheti. A függönykarika mellett, meglehet kelleni fog még horog, görgő, csipesz vagy csúszka. Az online áruházakban csupán néhány kattintásba kerül és mindezeket megszerezheti.

Pár munkanapon belül pedig kiszállítják és már alkalmazhatja is. Nincs is annál jobb, mint amikor szemben áll a teljesen berendezett és csodálatos otthonával. Ebben persze megtalálható a függönykarika is. Azonban minden egyéb részlet az Ön fejéből pattant ki és mindazt sikeresen meg is valósította.