Csakis a korszerű tetőtéri ablak jöhet szóba

Ha egy házon még mindig régi tetőtéri nyílászárók vannak, amik télen beengedik a hideget, nyáron pedig nem tudják kint tartani a forróságot, illetve nehezen nyílnak és zárnak, akkor bizony eljött a csere ideje. Egy modern tetőtéri ablak nagyobb komfortot nyújt, sokkal egyszerűbben kezelhető, energiahatékonysági szempontból is jobb, illetve évtizedeken keresztül kitart.
Persze, amikor a választásra kerül sor, érdemes szem előtt tartani bizonyos szempontokat, hogy a termékkel valóban hosszú ideig elégedett legyen a tulajdonos. A tetőtéri ablak esetében az egyik legfontosabb az üvegezés. Aki hosszútávra gondolkozik, és nem akar pár éven belül ismét cserélni, jól teszi, ha nemet mond az alap típusoknak.

A többletköltséget meghálálja, hogy télen jóval melegebb lesz a fenti helyiségben, kisebb mennyiségű energia vész el, így nem fizet majd a tulajdonos felesleges fűtési költséget. De nem csupán a hőszigetelés lehet lényeges tényező. Ha az ember zajos helyen lakik, nappal és éjjel sem tud pihenni vagy aludni, akkor tanácsos odafigyelni a tetőtéri ablak léghanggátlására vagy esőzajcsökkentő képességére is.
Ezen két tulajdonságnak köszönhetően ki lehet zárni a környezeti zajokat. Melyik felel hát meg maximálisan a hang- és hőszigetelő követelményeknek? Egyre többen döntenek a korszerű, három réteggel rendelkező Velux Standard Plus tetőtéri ablak mellett. Az üveg Ug=0,5 W/m2K és a teljes ablakszerkezet Uw=1,2 W/m2K hőszigetelő képességével egy jövőbiztos választást jelent ez.

Megéri megnézni az epitoanyag.hu kínálatát

Számtalan igen kiváló nyílászáró vásárolható meg a tetőtérre a hazai webboltokban is. Például az epitoanyag.hu hisz az energiahatékonyságban, ezért csakis olyan termékeket forgalmaz, amik megfelelnek a 21. századi igényeknek.
Nem vitás, hogy a rezsicsökkentésen kívül, egyéb eszközök és technikák mellett is dönthet az ember azért, hogy a lehető legkisebb legyen a fűtésszámla. Tudja ezt az epitoanyag.hu csapata is és épp ezért ajánlja a megfelelően hőszigetelt tetőablakokat, amik útját állják a természeti erőknek. A hideg nem húz be az ablakok mellett, illetve a kánikula is kint marad.