Előnyös megoldást kínál a tetőablak árnyékoló

A forró nyári évszakban gyakran kibírhatatlan hőség uralkodik, főleg olyan környezetben, ami a földfelszíntől magasabban helyezkedik el. Ebből adódóan, egy padlásszoba hihetetlenül gyorsan átmelegszik és szinte szaunává változik. A nyílászárókon beeső napfény ezt a hatást csak fokozza. Mérsékelhetjük a sugárzás mennyiségét a tetőablak árnyékoló alkalmazásának segítségével. Ez a termék kifejezetten erre a célra lett megalkotva.

Az összetétele teljes egészében poliészterből készül és a külső rész el van látva egy alumíniumból készült burkolattal, ami gondoskodik a visszaverő felület meglétéről. A tetőablak árnyékoló viszonylag egyszerűen felszerelhető, amiben hasznos segítséget nyújtanak a termolux.hu weboldalon található részletes leírások és videók.

A használat biztosan nem okoz majd problémát még akkor sem, ha valamivel magasabban van a megszokottnál. Azt vegyük figyelembe, hogy lehúzva teljesen kizárja a fényt a helyiségből. A minőségi tetőablak árnyékoló alkalmazásával elérhetjük, hogy ideális hőmérsékleti körülmények uralkodjanak a szobában.