Mindenkinek megfelelő fonal érhető el itt!

Aki szeret kötögetni vagy horgolni, az előszeretettel vadássza az újdonságokat, hogy azokból minőségi és főként egyedi, utánozhatatlan ruházat készüljön. Vannak, akik kimondottan pulóvereket, sapkákat vagy sálakat készítenek, míg mások szívesen ugranak bele a takarókat készítő projektekbe, esetleg babáknak való kényelmes holmikat, aranyos játékokat készítenek.

Az pedig, hogy milyen fonal kell bizonyos mintához, kiderül a Nordfonal honlapján. Az itt fellelhető változatok nemcsak színükben tudnak káprázatosak lenni, de az alapanyag tekintetében is bőven van miből rendelni. A légies Air, a puha tapintású Alaska, a Babyalpaca Silk vagy a Bomull- Lin csupán néhány azon fonal változatok közül, amit előszeretettel vásárolnak az emberek.

A Cotton Light megteremti a kényelmes és meleg pamutviselet, az Eskimo könnyen köthető gyapjú, amit még nemezelésre is fel lehet használni. A Belle pamutból, viszkózból és lenből készült csodálatos keverék, ráadásul ez a finom fonal tökéletes alapja a hűvös nyári estékre készített felsőknek, kardigánoknak. Érdemes megismerkedni a Lace, Lima, Faber, Flora, Karisma és Muskat fonal családokkal is, de a lista itt még koránt sem ér véget.

Kimondottan ajánlott megtekinteni a kézzel festett alternatívákat, amelyekből aztán biztosan két egyforma fonal soha nem volt és nem is lesz! A Nordfonal arra is nagy figyelmet szentel, hogy az értékesített termékekkel kapcsolatos információkat átadja a vásárlóinak. A termékleírásokból kiderül a mosási és szárítási hőfok, a módszer, amivel a legtovább megőrizhető a ruhadarab páratlan minősége.