Arany karikagyűrű egyéni igények szerint

Az eljegyzéshez, majd az esküvőhöz több ékszer is hozzátartozik, mint sokat jelentő szimbólumok. Az egyik az arany karikagyűrű, aminek gyökerei az ókori Egyiptomig nyúlnak vissza.

Az azonos vagy nagyon hasonló gyűrűk viselése olyan hagyomány, ami az egész világon elterjedt és nem megy ki a divatból. Bár a tradíció marad, a gyűrűk megjelenése, anyaga folyamatosan változik. Nem is kell ecsetelni, hogy ezen a téren is nagy befolyást gyakorolnak az aktuális trendek.

Az arany karikagyűrű manapság már tényleg nemcsak az örök összetartozás jelképe, hanem olyan ékszer is, amit szívesen visel a pár. A méretét tekintve lehet keskenyebb, vastagabb, de a színek esetében is több variáció felmerül. A sárga mellett ugyanis roppant divatos manapság a fehér és rózsaszín arany karikagyűrű is.

Az aranyshop.hu webáruházban rengeteg csodálatos modell közül lehet választani, amelyek között szerepelnek a köves változatok a pár hölgytagjának a gyűrűjébe. Innen rendelhet azonnal, de személyre szabott ajánlatot is kérhet.