Anyagilag is előnyös a szitanyomás

A jó reklám elengedhetetlen eszköze bármilyen vállalkozásnak, termék népszerűsítésének. A reklámzászlók, molinók, strandzászlók készítésére a szitanyomás a legelőnyösebb technika. Ez több szempontból is megfelelő, hiszen az így elkészített termékek ára jóval olcsóbb, mint a digitális nyomtatással kivitelezetteké. A cégek reklámzászlói, a molinók és a strandzászlók az év minden napján ki vannak téve a különböző időjárási viszonyoknak, így a perzselő napsütésnek, esőnek, szélnek, havazásnak, stb., ezért fontos, hogy minőségi legyen rajtuk a nyomtatás.

A szitanyomás nemcsak az ár szempontjából igen előnyös, hanem azért is, mivel ezek minősége jobb: tartósabbak, briliáns színekkel, amelyek a hátoldalon is ugyanolyan élénkek. Ezzel a típusú nyomtatással a legigényesebb motívumok is ragyogó színekben és kiváló minőségben jelennek meg a zászló anyagán. A szitanyomás a Hungarodekor Kft. révén a legmodernebb automata szitanyomó gépekkel készül, nagy gonddal és a megfelelő szakértelemmel. Ha Ön is szeretne kiváló minőségű reklámeszközt készíttetni remek áron, akkor keresse fel a céget a zaszlo.eu weboldalon keresztül!

A jó reklámhoz nemcsak szép zászló kell, hanem erős és stabil zászlórúd is. Fontos, hogy a cég, rendezvény, termék logója, neve minél jobban látható legyen. A Hungarodekor nevű vállalkozás többek között elegáns alumínium rudakat kínál az ügyfeleinek, 6 – 12 m magasságig. A merevítős rudakra kihelyezett zászlók szélcsendben is tökéletesen látszanak, így nem jelent gondot, ha sohasem fúj a szél.

A szélgéppel ellátott beltéri zászlórúd a lobogó természetes mozgását imitálják, így feltűnő reklámhordozók lehetnek a kiállításokon és termékbemutatókon. A vállalkozás nemcsak a kiváló minőségű termékeit bocsátja az ügyfelei rendelkezésére, hanem a munkatársai szakértelmét is. Ezért nemcsak a stabil és modern zászlórúd beszerzésében tud segítséget nyújtani, hanem a szállításban és telepítésben is. Válassza ki az igényeinek megfelelő termékeket, majd kérjen személyre szabott ajánlatot!