Óvja a szemét a munkavédelmi szemüveggel!

A szem amennyire komplex testrész, annyira hamar képes megsérülni. Nem hiába létezik az a mondás, hogy valaki úgy vigyáz valamire, mint a szeme fényére, hiszen sérülés esetén hamar egy életre a vakság rabjává lehet válni.

A munkavédelmi szemüveg beszerzése és viselése indokolt minden olyan munkafolyamatnál, ahol megvan annak a veszélye, hogy a szemet káros anyagok, apró szilánkok, kémiai szerek támadhatják meg.

A munkavédelmi szemüveg kialakítása komfortos, hogy a napi többórás munkavégzés esetén se nyomja a fület, orrot, a fejpánt ne legyen túl szoros. Paramétereiben, jellemvonásaiban, belső és külső kialakításában változatos kínálatot biztosítunk a vásárlóinknak. Webáruházunkban minden bizonnyal Ön is megleli az EU szabványoknak megfelelően legyártott munkavédelmi szemüveg közül az ideális darabot.

A zárt változat mellett, száras modell is kapható, ami elsősorban a monitor állandó figyelés okozta fáradalmait próbálja enyhíteni. Ebbe a kategóriába tartoznak a hegesztéshez használt pajzsok is, valamint a széles látómezővel ellátott arcvédők.