Házasság? Jöhet az esküvői karikagyűrű!

Míg régen az egyházi esküvő hivatalosnak számított, addig a francia felvilágosodást követően, a polgári házasságkötés vált azzá. Az esemény legfontosabb pillanata nem más, mint a kiválasztott esküvői karikagyűrű felhúzása.

Sokan fontosnak tartják, hogy minél ékesebb és mutatósabb legyen az ujjra felkerülő ékszer, míg mások a házasság megpecsételésére szánt szimbólumtól nem várják el az extravaganciát. Ennek következtében, az esküvői karikagyűrű választék nagyon széles szokott lenni minden ékszerészetben.

A Velekey Ékszervilág felhozatal is ugyanilyen bőséges, itt aztán minden jegyespár megtalálja a számára ideális modellt! A honlapról történő rendelés nagyon egyszerű és átlátható, sőt, szűrő is segíti a párokat a választásban.

Ha megvan a kiválasztott esküvői karikagyűrű, akkor online meg lehet rendelni, a készleten lévő modellek pedig mintegy 2 munkanapon belül házhoz is érkeznek. A weboldalon megtalálhatóak a garanciális feltételek is, így bármilyen esetben akad segítség, ha cserélni, igazítani kell.