Fonal rengeteg színben és anyagból

A kézzel készített ruhák, az anyagiak mellett, érzelmi értéket is képviselnek. Mindegy, hogy kötünk vagy horgolunk, a művelet lelke a fonal. Ez az alapanyag lesz később meleg pulóver vagy zokni, puha takaró vagy trendi táska. Tulajdonképpen a kötés, horgolás lényege, hiszen ebből alkotjuk meg azokat a tárgyakat, amiket kitaláltunk.

A kiválasztása egyáltalán nem véletlenszerű, hiszen nem mindegy, hogy egy-egy holmi milyen gombolyagból készül. A választásnál az elsődleges talán a fonal összetétele. A gyapjú és a pamut is tökéletes úgy a nyárias, mind a télies ruhák készítésére, a selyem, len és glitter tartalmú szálakból pedig különleges megjelenésű darabok készíthetőek. A fonal másik fontos tulajdonsága a vásárlók szemszögéből a szín.

Az igényes boltokban hatalmas színválaszték áll a vásárlók rendelkezésére, hiszen a divatot a gombolyagok árnyalatai is követik. A nordfonal.hu webáruházban óriási színpalettáról válogathatnak a vásárlók. Külön érdekességnek számítanak a csodálatos kézzel festett fonal típusok. Ezek egyszerűen varázslatosak, ideálisak azoknak, akik nem hétköznapi alapanyaggal szeretnének dolgozni.

Ezek között olyan fantázianevű termékeket különböztethetünk meg, mint az Arany, Tavasz, Tengeri kagyló vagy pedig Cukorbomba. A fenntarthatóság jegyében, 100%-ban újrafelhasznált pamutból készült fonal is található a webáruház felhozatalában, ami nemcsak nagyon szép, de roppant olcsó is. Ha igazán minőségi kínálatban szeretné megtalálni a legszebb fonal gombolyagokat, ne habozzon felkeresni a webshopot!