Rolós és fix szúnyogháló ablakra

Falun és városon belül is védekezni kell a vérszívók ellen. Ma már létezik szúnyogháló ablakra és ajtóra feltehető változatban egyaránt, mégis leggyakrabban az előbbire szoktunk rákeresni. Alapanyagát illetően, az egyik választás a műanyag lehet, amire abban az esetben van szükség, ha fontosnak érezzük az ablak szabaddá tételét.

Ez a rolós háló speciális üvegszálból készül, ami ellenáll az UV sugaraknak, tartósan néz szembe az idő vasfogával. Ha valamiért ki kell nyitni az ablakot, egyszerű mozdulattal visszaengedhetjük a tokjába. Amennyiben hosszú, 2 méteres szúnyoghálóra van szükségünk, az alumínium lesz a tökéletes alapanyag.

Ezt a keretet fehérre festve, esetleg tölgy vagy dió fóliával tudjuk megrendelni. Sűrű szövése nem engedi be a rovarokat, ugyanakkor szabad kilátást biztosít. Bel- és kültéren egyaránt használható, minőségének hála ellenáll az extrém környezeti hatásoknak is. A műanyag és az alumínium rolós szúnyogháló ablakra szerelhető fel, ajtóra, erkélyajtóra más megoldás után kell nézni.