Police napszemüvegek a merész embereknek

Az első modell megjelenése óta ez a kiegészítő a lázadás és az erő szimbóluma. Az amerikai rendőrök által viselt tartozékok inspirálta Police szemüveg úgy lett tervezve, hogy a törvény embereiben ugyanazt a hatalom és rettegés érzetét keltse, mint ők maguk.

Bár a név ennek teljesen az ellentéte. A márka a lázadók életének varázsával bír. A divatház élénk ruha-, óra-, ékszer- és parfümkollekcióval is rendelkezik, amelyek ugyanolyan üzenetet hordoznak, mint a Police napszemüvegek. Ez a kiegészítő kultikussá vált az olyan hírességek körében, mint Brad Pitt, David Beckham, Antonio Banderas vagy George Clooney. Próbáld ki a márka jellegzetes pilóta modelljeit, hogy ugyanolyan menő megjelenést kapj, mint a hírességek.

Viszont, ha valami sportosabbra vágysz, nézd meg a casual stílusú Police napszemüvegeket, amelyeket a legkiválóbb olasz kézművesség jellemez. A Police napszemüvegek szinte minden stílushoz illenek. A modellek mindkét nemnek elérhetőek és a merész kialakításuk ellenére, szinte bármilyen öltözékhez passzolnak.