Folyamatosan fejlődnek az okosórák

Elképesztő, hogy hová fejlődött a technológia néhány év elteltével. Az okosóra nem más, mint egy szuperszámítógép, amit a csuklónkon viselhetünk. A személyre szabható számlapokkal egyedi megjelenést kölcsönözhetünk az apró kütyünek, ezért divatos, ruházati kiegészítőként is megállja a helyét.

Többféle kivitelben kapható, számos gyártó készített a saját telefonjaihoz okosórákat. Ezek közül talán a legismertebb az Apple Watch, de a Huawei is dizájnos eszközöket készít és a Samsung Gear modellekről sem érdemes megfeledkezni.

Azt már mindenki maga döntheti el, hogy szüksége van egy ilyen kiegészítőre, avagy sem. A legtöbb esetben az okosórát a telefonnal szinkronizálva érdemes használni, mivel így képes lesz megjeleníteni az adatokat. Ezért nem kell minden alkalommal elővenni a telefont, hisz elég csak rápillantani az okosórára.

A használhatóságát a kijelző mérete befolyásolja leginkább. Van, aki jól elboldogul így, míg másoknak zavaró lehet a kis méret. Az modern változatok, akár teljesen független eszközként is használhatóak.