Apple töltőfej az almás készülékekhez

Az almás cég nemrég úgy döntött, hogy az iPhone hálózati adapterének kiválasztását a felhasználóra hárítja, ezért hiába keresünk a legújabb iPhone dobozában az ilyen kiegészítőt.

Ez nemcsak azért van így, mert az alapvető Apple töltőfej modellen kívül, több választási lehetőség van, hanem azért is, mert a vállalat környezettudatos megközelítést alkalmaz a termékei forgalmazásával kapcsolatban. Sok felhasználónak a tulajdonában lehet egy teljesen működőképes korábbi Apple töltőfej és nincs szüksége újra.

Az iPhone hálózati töltők legnagyobb előnye a teljesítményük, ami rövid időt garantálnak a készülék feltöltéséhez. A jelenlegi szabvány a 18 W töltő. A gyorstöltéssel kevesebb mint 3 óra alatt feltölthető a lemerült akkumulátor.

A nagyobb teljesítményű Apple töltőfej modellek akár egy órával is csökkenthetik a töltési időt. Ezek sokoldalúbbak is, mivel iPad vagy MacBook töltésére is használhatóak. Amikor Apple töltőfejet keresünk az iPhone készülékünkhöz, fontos, hogy megvizsgáljuk a kellék és a készülék kompatibilitását.