Méhkenyér mindennapi jóllétünkhöz

Nehezen jön éjszaka álom a szemére, kimerültnek érzi magát, netán hajhullással küzd? Mindhárom esetben érdemes kipróbálnia a méhkenyér jótékony hatását. A szorgos kis mézkészítők tavaszi-nyári munkálkodásuk alatt már gondolnak a hideg évszakra és az összegyűjtött virágport régebbi lépekbe raktározzák el, ebből jön létre biokémiai folyamatok következtében a téli eledelük.

Az ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban gazdag méhkenyér fogyasztása az emberi szervezet megfelelő működése szempontjából is rendkívül hasznos.

Elsősorban a gyomor, a belek, a máj, a vese, illetve a prosztata egészségét védi, ugyanakkor daganatos betegeknél kiegészítő terápiaként is jó szolgálatot tehet sejtmegújító, immunerősítő szerepénél fogva, de akár a sugárkezelés mellékhatásainak megszüntetőjeként is. A Beobee debreceni bioméhészet felhozatalában méhkenyér is található.

A vállalkozás virtuális boltjában, a beobee.hu internetes oldalon pillanatok alatt megrendelhetjük ezt az egészségvédő terméket és közben arról is tájékozódhatunk, hogy mikor és mikor ajánlott a méhkenyér fogyasztása, a várt hatás érdekében.