A Xiaomi mobiltelefonok már nálunk is közkedvencek

Bizonyára sokan gondolták úgy, hogy a piac legnagyobb okostelefon márkáinak hegemóniájába lehetetlen betörni. Azonban megjelentek a Xiaomi mobiltelefonok. Nehéz volt elhinni kicsivel több mint egy évtizede, hogy az ismeretlen kínai brand nemcsak befurakodik a nagy játékosok piacára, hanem még lábat is vet ott.

Bizony, a Xiaomi márka eddigi útja valódi sikertörténet. A gyártók mertek nagyot álmodni, azonban óvatosan jártak el. Eleinte csak jó minőségű, középkategóriás telefonokat kínáltak, amik remek árfekvésben mozogtak.A színvonal nem változott, azonban a választék igen: az úgymond olcsó, de az átlagos felhasználónak tökéletes Xiaomi mobiltelefonok mellett, megjelentek a drágább, de igazi luxuskategóriába sorolható modellek is.

Ezek a 14-es szériában keresendőek. A gyártóra nem jellemző, hogy folyamatosan ontja magából az újabbnál-újabb funkciókkal ellátott típusokat, de ez természetesen egyáltalán nem hátrány a Xiaomi mobiltelefonokra nézve. Ezek ugyanis szüntelenül hódítják meg az újabb felhasználókat.