A megfelelő Mindig TV dekóder kiválasztása

A MindigTV és a MindigTV Extra az Antenna Hungária szolgáltatásai, csak amíg az első ingyenes és 12 csatornát foglal magába, addig az utóbbira fizetni kell, viszont jóval több adást lehet követni általa. Ezeket az egész országban hagyományos antennával lehet fogni, illetve DVB-T tunerrel rendelkező TV készülékkel.

Amennyiben az Ön berendezése ezt az opciót nem foglalja magába, akkor a Mindig TV dekóder beszerzésére is sort kell kerítenie, amit a bolt.sat.hu oldalon is elintézhet. Itt többféle Mindig TV dekóder is kapható, így akár olyat is választhat, ami más kábeltévé jelei is megjeleníthetőek.

Ugyanakkor az ingyenes és a fizetős MindigTV szolgáltatáshoz is más-más vevőkészülék szükséges, ezért érdemes előre eldönteni, hogy mit is szeretnénk. Ha nem tudunk dönteni vagy nem ismerjük a lehetőségeinket, akkor jobb szakértői segítséget kérni a webshop munkatársaitól, akik nemcsak a Mindig TV dekóder kapcsán tudnak hasznos tanácsokat és tippeket adni, hanem gyakorlatilag bármiben, ami ehhez a témához kapcsolódik.