Az extra komfortos bio papucs

A keskeny fejrésszel rendelkező, magassarkú lábbelik igen mutatósak, azonban nem mindenki által viselhetők, főleg hosszútávon. A bio papucs igazi felüdülés a lábnak, a gerincnek és az egész testnek.

Aki állómunkát végez, az bizony alaposan megfontolja, hogy mit visel a lábán. A láb-, derék- és gerincproblémákkal küszködőkre ez fokozottan érvényes. Nekik főleg a munkába vagy hosszabb sétára remek választás a gyógypapucs.

Akik ezt a fajta papucsot az utcán nem viselnék szívesen, azok otthon kényeztethetik a lábaikat benne. A bio papucs folyamatos hordása rendkívül egészséges, nemcsak a csontok és ízületek szempontjából, hanem a bőr miatt is. Ez ugyanis természetes anyagból készül, a láb megfelelően szellőzik, így nem izzad bele.

A lábat stabilan tartja és kíméli, a talpa általában parafából van. Ez az anyag rugalmas, mégis kemény. A bio papucs ráadásul nem is kell unalmasan vagy otrombán kinézzen. A cipom.hu webáruházban igazán divatos és nőies modellek várják a leendő viselőiket, mindenféle méretben.