Tanácsok Safe Laser bérlés vagy vásárlás előtt

Melyik Safe Laser készüléket cészerű bérelni vagy megvásárolni? Bármelyik készüléket válaszhatja, mindegyik használata teljesen biztonságos, nem szükséges védőszemüveg használata. A Safe Laser 150 készülék maximális behatolási mélysége 4cm, ezért a bőrfelszíni és felső rétegekben lévő szövetek kezelésére alkalmas. A Safe Laser 500 készülék már és mozgásszervi betegségek (húzódás, ficam, teniszkönyk, lumbágó stb ) kezelésére is hatékony. 8 cm mélyen képes kifejteni jótékony hatását! Fogászati kezelések, műtétek után segíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat.

A Safe Laser 1800 készülék 10 cm mélyen képes kifejteni jótékony hatását. Kezelőfelülete 5x nagyobb, mint a Safe Laser 500 készüléké. Mindegyik készülék használata roppant egyszerű, a lézerfényt a fájdalmas vagy sérült területre kell irányítani. A Safe Laser bérlés előnye, hogy több fájdalmas területet is lehet kezelni vele, az időtartam a felület nagyságától és a türelmünktől függ. A készüléket csak akkor kapcsoljuk be, amikor már a bőrfelületre helyeztük, mivel így elkerüljük a szemkontaktust. Ez a fajta lézersugár nem veszélyes a szemre, de azért érdemes inkább elkerülni. A Safe Laser bérlés következő szempontja mindig a kórkép lesz, hiszen a különféle betegségeket nem lehet egy kalap alá venni.

A Safe Laser használata mindig a szükséges Joule energia mennyiségétől függ. 4-5 Joule általában 2 perc alatt érhető el, miközben 15 Joule energiához már 3 perces besugárzásra van szükség. Az első inkább húzódásoknál, izomgörcsöknél és enyhébb sérüléseknél alkalmazható, míg utóbbi igazi fájdalomcsillapító és a súlyosabb mozgásszervi betegségek körében is működik.

De mi van, ha ennél lényegesen nagyobb a baj? Egy törés vagy szalagszakadás már 25 Joule energiát kíván a Safe Laser bevetésekor, ami egyenlő az 5 perces terápiával. Amennyiben a fájdalom fokozódik az enyhülés helyett, akkor a szokásosnál több Joule-lal dolgoztunk. Ebben az esetben a pár napos pihenést javasolt, egyéb káros következmény nem lesz. A Safe Laser használata kényelmes, megbízható és biztonságos, tehát szinte mindenkinek ajánlott. A lágy-lézer kezelésnek semmilyen ismert káros mellékhatása nincsen.