Pocophone a Xiaomi legújabb alkotása

Az okostelefonok hihetetlen népszerűségnek örvendenek. Generációs újdonságnak számít a Pocophone, ami a Xiaomi almárkája. Ez egy középkategóriás készülék, ami azonban a magasabb nívójú eszközök hardverével van felszerelve. A Pocophone különböző változatban elérhető, attól függően, mekkora belső tárhellyel kívánjuk felszereltetni.

Ez lehet 64 GB vagy 128 GB. A megnyerő külsejét a tökéletes, funkcionális belső egészíti ki. Ez nem nélkülözi természetesen a két SIM kártya lehetőségét sem. Kellemes fényerejű, magas pixelszámú IPS panelt használtak a megalkotásához. Aki nem pusztán hétköznapi elektronikai eszközként szeretné használni, annak jó hír, hogy memóriakártyája és a grafikai háttér tökéletesen alkalmas arra, hogy játékokat futtassanak rajta.

Tehát elmondható, hogy minden korosztálynak alkalmas, mivel a felhasználása igencsak széleskörű. A felsoroltakból is nagyon jól látszik, hogy az új Pocophone, ha az árában nem is, de tudásában mindenképpen felveszi a versenyt a drágább telefonokkal.