Távirányítóval felszerelt ózongenerátor

Napjainkban széles körben alkalmazott fertőtlenítő, légtisztító eljárás az ózonkezelés. Minden olyan helyen használják, ahol szükséges a kórokozómentes környezet, a jó és tiszta levegő. Ez a folyamat ózongenerátor segítségével zajlik, amiből többféle is kapható a klimaman.hu webshopban.

Nagyon jó befektetésnek számít egy ilyen szerkezet, hiszen az ózongáz az egyik legerősebb hatóanyag, amit fertőtlenítéshez használnak manapság. 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Semlegesíti és megszünteti az olyan kellemetlen szagokat, mint a cigarettafüst, étel-, vegyszer- vagy dohos szag.

Az ózongenerátor alkalmazásával történő kezelés során nincs szükség semmilyen vegyszerre, tehát a tisztítási folyamat teljesen környezetbarát. Viszont vigyázni kell, mert az ózongáz mérgező, nagymennyiségű vagy hosszú távú belélegzése irritáló és káros lehet, így nem szabad a kezelés alatt a kezelt területen tartózkodni. Ezért a legtöbb ózongenerátor időzítővel vagy távirányítóval van ellátva, a ki- és bekapcsolása így kényelmes.