A diszkrét elegancia szimbóluma a Tissot óra

Svájcról a gyönyörű üdülőhelyek jutnak az eszünkbe. De nem ez az egyetlen dolog, amiről ez a gyönyörű ország híres. Innen származik a kiváló minőségű Tissot óra is. A márka hosszú évek óta a siker útján halad és ezt kemény munkával érte el. A gyártó tervezői folyamatosan új dizájnnal lépnek előre.

Nekik köszönhető, hogy olyan újdonságok láttak napvilágot, mint a gránit, a gyöngyház és a fa formájában szokatlan anyagokból készült időmérők. A cégre jellemző a kínált termékek magas minősége, ami a karóráit nemcsak Svájcban teszi népszerűvé, hanem az egész világon. A Touch Collection, a T-Sport, a T-Trend, a T-Classic, a Heritage és a T-Gold kollekciók a márka kiemelkedő darabjai.

A kollekciók minden modellje saját személyiséggel rendelkezik. Ezen Tissot óra modellek készítéséhez a mesterek új anyagokat használnak, amelyek rendkívül hosszú ideig tartanak és sokáig relevánsak maradnak. A Tissot óra a sikeres emberek legkívánatosabb ajándéka. Politikusok, üzletemberek, műsorvezetők, színésznők és modellek ezrei rajonganak érte.