Babajátékok az egészen kicsiknek

Lényeges, hogy a gyermekeinknek olyan játékokat válasszunk, amelyekben feltétlenül örömüket lelik, illetve szinkronban vannak a fejlettségi szintjükkel is. A készségfejlesztő babajátékok erősítik az érzékszerveket, illetve fejlesztik a kreativitást. Természetesen ezeknek a játékoknak legfőképpen örömet kell okozniuk, viszont mi lehet annál jobb, mint az, hogy a kicsik kitűnő mókában vesznek részt, miközben fejlődnek.

Plüssök, ágyforgók és fürdőjátékok gazdagítják a játék webshop változatos árucikkeit. A babajátékok kiválasztása során érdemes számba venni az érintett gyermek korát. Abban az esetben, ha a csemeténk még nem tud járni, indokolatlan olyan kelléket venni, amivel csupán állva vagy éppen folyamatosan haladva lehet játszani.

Másfél éves korig nem ajánlottak a memóriát fejlesztő babajátékok sem, hiszen a gyermek még nem tudja értelmezni az adott eszköz alapvető lényegét. Viszont születésüktől fogva kedveskedhetünk nekik speciális babafoglalkoztatókkal vagy kedves zenélő játékokkal is.