A gyerek karóra segít a precizitásban

Kutatások alapján fontos dolog derült ki a gyermekekről. Aki korábban megtanulja értelmezni az óra számlapját, az felnőtt korára precízebb és pontosabb lesz. Emellett erősebben érzékelik az idő múlását, találékonyabbak és sokkal inkább be tudják majd osztani az idejüket.

A gyerek karóra viselete jó hatással van a lurkókra, főleg akkor fogják nagyon szeretni, ha a kedvenc mesefigurájuk képe tündöklik a csuklójukon. Lehet, hogy elsőre nehéz a mutatók világába beleszokniuk, de érdekli őket, látják, hogy a felnőttek is ilyet viselnek, így ők is akarnak egy hasonló időmérőt. Ha minél korábban és játszva megtanítjuk neki az óra járásának tematikáját, csemeténk hálás lesz és büszke, hiszen ismeri és viseli is ezt a nagyszerű szerkentyűt.

El kell neki magyarázni, ha az ember tudja, hogy mennyi az idő, akkor jobban be tudja osztani az idejét. A gyerek karóra tökéletes karácsonyi vagy szülinapi ajándék lehet, de a lényeg, hogy olyat vegyünk neki, ami a korának megfelelő és tudjuk, hogy imádni fogja a kinézetét is.