Western hangulatú Bang társasjáték

Ha szeretnéd, hogy végre seriff légy, most itt a nagy alkalom! Egy igazán rejtélyes, izgalmas, vadnyugati hangulatú játékot kínálunk a család minden tagjának. A Bang társasjáték tökéletes választás, ha szeretnél kikapcsolódni, ugyanakkor az agyadat sem akarod pihentetni. A kártyázás közben kapsz egy karaktert, egyfajta szerepet. De nem csak seriff lehetsz, hanem a seriffnek a helyettese, bandita vagy éppen renegát.

Az izgalom abból fakad, hogy a játékosok között csak a seriff ismert. Csak a későbbiekben derül ki, hogy ki is a bandita, akivel végül párbajozni kell. Viszont itt a nagy kérdés, hogy kinek gyűlt össze több töltény? A Bang társasjáték végkimenetele ugyanis sokban függ ettől is.

Ha kiesnél az első körben, akkor sem fogsz unatkozni, ugyanis a bent maradt játékosokkal együtt tovább szurkolhatsz! A Bang társasjáték nagyon praktikus, vízálló változata is van, amit el lehet vinni strandra, kirándulásra is. Súlya csekély, így bárhová magaddal viheted, ha van rá lehetőséged, hogy a barátaiddal, rokonaiddal, ismerőseiddel szórakozhassatok.