Wallkyd falfesték – a higiénia erejével

Egy felülettel szemben sokszor a megjelenésen kívül egyéb elvárásokat is támasztunk. A Wallkyd higiéniai falfesték kiválóan alkalmazható olyan szituációkban, amikor a tisztán tarthatóság az elsődleges szempont.

Legyen szó iskolákról, élelmiszeripari egységekről vagy egészségügyi intézményekről, a higiénia minden másnál előrébb való. Ilyenkor óriási előnyt jelent, ha a falak is könnyedén lemoshatóak, de emellett hosszú ideig megőrzik az állapotukat. A Wallkyd speciális megoldása éppen az ilyen helyzetekre nyújt remek megoldást. Matt felülete olajfesték bekeverésével színezhető, alkalmazása egyszerű, száradása pedig gyorsan végbemegy. Felhordása történhet ecsettel vagy hengerrel, de igény esetén szórással is.

Ha ez utóbbi metódus mellett döntünk, akkor tartsuk szem előtt, hogy a megfelelő állag eléréséhez mindenképpen hígításra lesz szükség. A Wallkyd higiéniai falfesték használata során ugyanakkor fokozottan ügyelni kell a száradási idő pontos betartására, az egyes rétegek felvitele között legalább 8 órát várni kell.