A csapágyzsír nagyon fontos kenőanyag

Akármilyen mechanikai vagy motorikus szerszámról, gépezetről is legyen szó, mindegyikükben közös, hogy megfelelő olajozottság, kenés nélkül nem képes a megfelelő és tőle elvárt üzemeléshez. A forgóelemekhez leggyakrabban csapágyzsír alkalmazása szükségeltetik.

Azért annyira fontos a zsírozás vagy az olajozás, mert amellett, hogy tisztítanak, megóvják az alkatrészeket a kopásból, valamint a magas hőképződésből adódó károsodásoktól.

Amennyiben olyan megbízható helyet keresel, ahol csapágyzsír eladó, jó helyen jársz a hungarolube.hu webáruházban, ahol még számos segédanyag, adalék és olaj is a termékkínálat részét képezi. Több gyártótól és többféle kiszerelésben találhatsz csapágyzsírt is, a választás legfőképpen attól függ, pontosan mire szeretnéd használni a kenőanyagot.

Amennyiben laikus vagy ezen a téren, ne habozz felkeresni a szakértő ügyfélszolgálatot, akik készséggel állnak rendelkezésedre és segítenek a jó döntés meghozatalában is! Itt a minőségnek óriási szerepe van. Gondolkodj mindig hosszútávon!