Vadonatúj fiatalító eljárás a Thesera

Rengeteg technika van arra, hogy miként lehet minél tovább megőrizni a bőr fiatalságát. Napjainkban kiemelkedik a Thesera módszer, ami szinte vadonatújnak számít. Mindenki az egyenletes, rugalmas és sima felületű bőrre vágyik, ami az említett technikával könnyedén elérhető. Lényegében véve lifting hatású kezelésről van szó, ahol a megereszkedett bőrt feszesebbé varázsolja. Ezáltal a mélyebb ráncok kisimulnak, az apróbbak pedig szinte teljesen eltűnnek.

Érdemes utánajárni a Thesera technika lépéseinek, hogy többet tudjon meg a részletekről. Már csak azért is, mert érdemes élni olyan lehetőséggel, ami természetes és elkerülhetőek a komolyabb esztétikai beavatkozások a fiatalság megőrzése érdekében. A kezelés első pontja, hogy megtisztítják a bőrt és felkészítik a beavatkozásra. A különleges hámlasztó szérummal tehát eltávolítják a szennyeződéseket, hogy a Thesera kezelés minél eredményesebb legyen. A második lépés a PDG szálak alkalmazása.

Ekkor használják fel a feszesítő szálakat, valamint a szérumot. Ezt követően viszik fel a Hydra Boostert, ami serkenti a vérkeringést. A negyedik lépése a Thesera kezelésnek a lifting hatású gél használata. A készítmények stimulálják a bőr kollagén termelődését, így tömörebb lesz az arcbőr, rugalmassá és feszessé válik. Utolsó lépésben pedig az ampullákat alkalmazzák, amelyek szintén feszesítő hatással bírnak. Amennyiben kozmetikusként dolgozik és szívesen képezné magát, akkor nyugodtan sajátítsa el a Thesera módszert!

Rengetegen szeretnék ezt igénybe venni, ezért bőven lenne rá kereslet. Csupán annyit kell tennie, hogy részt vesz olyan kurzusokon, ahol megtanítják az eljárást. Sok esetben még a készítmények beszerzésével is segítenek. Teljes mértékben biztonságos eljárásról van szó, valamint roppant hatékony. Ami szintén említésre méltó, hogy fájdalommentes beavatkozásról van szó. A Thesera lényegében egy 1 órás pihentető kezelés, aminek semmilyen mellékhatása nincs. Már az első alkalom után látható eredményei lesznek a kezelésnek. Próbálja ki minél hamarabb!