Néha a sitt elszállítása kötelező

A lakások előbb vagy utóbb megtelnek szeméttel. Ilyenkor a sitt elszállítás nem nevezhető opciónak, mivel muszáj megtennünk. Az ember valamiért szereti a gyűjtögető életmódot és megállás nélkül vásárol. Olyan dolgokat tesz félre, amikhez valamilyen lelki kötelék fűzi, ajándékba kapta, a nagymamájáé volt vagy az „egyszer még jól jöhet” kategóriába tartozik.

Ez azonban nagyon becsapós tud lenni, mert mire körülnézünk, addigra tele lesz a lakás olyan dolgokkal, amelyekre egyáltalán nincs szükségünk. Évente egyszer jó dolog átnézni a szekrényt és kidobni azokat a dolgokat, amiket nem használtunk. Ha már évek óta nem tartottunk lomtalanítást vagy most állunk neki egy nagyobb felújításnak, akkor veszve érezhetjük magunkat.

Nincs mese, muszáj profi csapatot megbízni a sitt elszállítására, hogy legalább ezzel ne kelljen bajlódnunk. Sokkal jobb, ha mi csak arra koncentrálunk, hogy mire lesz a későbbiekben is szükségünk. A többi mehet a zsákokba vagy a régi dobozokba és soha többé nem fognak zavarni.