Széles választékot kínál a Palatinus Fürdőszoba szalon

A tavaszi, nyári időszak remek lehetőséget nyújt a felújításokra. Ha már unjuk a fürdő jól megszokott képét, vagy esély kínálkozik egy kicsit bővíteni azon, akkor ne szalasszuk el a lehetőséget! Egy átalakítás hosszú időre szól, ezért helyezzük a minőséget előtérbe!

A Palatinus Fürdőszoba szalon segítségével olyan kiváló márkákat használhatunk fel az építés során, mint a Porcelanosa, Geberit, Alfalux, Argenta, Grohe, Zalakerámia és még hosszan sorolni lehetne a prémiumkategóriás nemzetközi és hazai cégeket. A Palatinus Fürdőszoba szalon több mint negyed évszázada foglalkozik a minőségi termékek forgalmazásával, ezért bőven van tapasztalata ezen a területen.

Személyesen is megtekinthető több sajátos berendezési mód a budapesti 2200 négyzetméteres bemutatóteremben. A fürdő a lakás azon helyisége, ahol fontos a praktikum, de ugyanígy a stílus szintén döntő jelentőséggel bírhat. A Palatinus Fürdőszoba szalon munkatársai minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a felmerülő igényeket kiszolgálják, minél nagyobb elégedettséget garantálva.