Samsung A52 jelentős tárhellyel

Nagy dilemmát tud okozni, amikor az ember telefonvásárlás előtt áll. Melyik lesz a legjobb készülék a felhozatalból, ami minden egyéni szempontnak megfelel? Érdemes szem előtt tartani a teljesítményt is. Egy Samsung A52 modell már elérhető 5G-s változatban is!

Ez a márka már hosszú évek óta a piacon van, sikere és kelendősége tehát vitathatatlan. Ez a típus is hozza a márkától megszokott és elvárt minőséget, azonban, ha valakinek elegendő a 4G is, nem kell tovább keressen. A mobilcorner.hu oldalon mind a két verzió elérhető és a színeket tekintve is van miből választani. Fontos megjegyezni, hogy gyártói garanciát vállalnak, a termékek pedig kártyafüggetlenek. Az elérhető darabok mind 128 GB, ami azt jelenti, nem kell aggódni, hogy túl hamar megtelne a fotótár.

Ráadásul a memória bővíthető is. A 64 megapixeles kamerának köszönhetően, minden pillanat gyönyörűen rögzíthető. Ne keressen tovább, inkább látogasson el a Mobilcorner oldalára, ahol kedvező áron megrendelheti a Samsung A52 mobiltelefont!