Lángálló munkaruha magas védelmi szinttel

Azoknál a cégeknél, ahol az alkalmazottak közvetlen kapcsolatban állnak a magas hőmérsékletekkel, forró anyagokkal, nyílt tűzzel vagy hősugárzással, speciális öltözékeket kell használniuk. A lángálló munkaruha feladata az alkalmazottak védelme a különböző összetételű égési sérülésektől, valamint a dolgozók testi épségének biztosítása.

Az olyan különböző szakmák képviselőinek, mint a hegesztő, a kovács, a vegyész, a kohász és még sokan mások, a lángálló munkaruha megléte egyszerűen elengedhetetlen. Ez az öltözék nagyon sűrű vászonból készül és megbízható védelmet nyújt az égési sérülésekhez vezető hőhatások ellen. A termékek ára a márkától, a munkaruha típusától, a védelem mértékétől és céljától függ.

A lángálló munkaruha speciális bevonattal rendelkezik és a sűrű anyag nemcsak a tűz, hanem a kisebb por és fémszemcsék, illetve az egyéb szennyeződések ellen is véd. A katalógusunkban bemutatott lángálló munkaruha modellek megfelelnek a biztonsági szabványoknak és emiatt ellenállnak a hőhatásoknak, közben nem veszítik el az eredeti jellemzőiket.