Kerékpár kölcsönzés az egész családnak

Ha a hegyekbe utazunk, nem mindig visszük magunkkal a bicikliket, mondván, elég lesz a séta, a túrázás. Azoknak, akik a Mátrába utaznak és a Kétkerék Vendégházban szállnak meg, lehetőségük van kerékpár kölcsönzés szolgáltatást is igénybe venni, ami gyakorlatilag kihagyhatatlan ajánlat.

Nagyon kellemes időtöltés a csendes hegyi ösvényeken, utakon kerékpározni a családdal. Valódi élményt jelent. Ugyanakkor tudni kell, hogy a Kétkerék Vendégházban kerékpáros túravezetést is vállalnak, megbeszélés szerinti díj ellenében, az időtartamtól és a távtól függően. A kerékpár kölcsönzés lehetőségével együtt ez kiváló, aktív pihenés lehet.

Így kizárt, hogy esetleg eltévednének, vagy ne érjenek vissza időben a szálláshelyre. Városi embereknek igazi élményt jelent pár csodás nap ezen a varázslatos helyen. A kerékpárkölcsönzőtől 17 darab, különböző méretű, teleszkópos női, férfi, gyermek, trekking és mountain bike biciklit lehet kikölcsönözni. A kerékpár kölcsönzés tehát az egész családnak biztosítja a drótszamarat.