Rum ár minden pénztárcához

Való igaz, hogy a rum nem rendelkezik olyan előkelő történelmi háttérrel, mint mondjuk a pezsgő vagy a konyak, mégis nagyon sok kifinomult fajtája van. Persze a rum ár a különlegesebb vagy egzotikusabb típusok esetében nem éppen alacsony, azonban olykor megéri befektetni egy igazán nívós italba.

Természetesen a rum kedvelőit nem kell elrettentse az egyedibb fajták ára, hiszen már a kiváló minőségűek is megtalálhatóak, viszonylag olcsón. Az idrinks.hu webáruházban a fehér és arany mellett, a fekete és fűszeres változatok is jelen vannak.

A rum ár nem kifejezetten a szín, hanem egyéb tényezők függvényében változik. A közkedvelt Bacardi például igen pénztárcabarát árfekvésben található meg, míg egy 30 éves Ron Quorhumért már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni.

A rum ár az Idrinks webshopjában minden esetben korrekt, legyen az úgymond átlagos termék vagy egyedi érlelésű ital. Mivel a kínálat elképesztően gazdag, így bárki megtalálja az ízlésének és a zsebének megfelelő fajtákat. Ön se habozzon, ha egy finom rumot keres!