Geox sportcipő fizikai tevékenységekhez

A könnyű és légáteresztő lábbelik hű társai a kis kalandoroknak, miközben nap mint nap felfedezik a világot. A Geox sportcipő könnyű viselet egész nap, köszönhetően az erős és tartós gumitalpnak. Az exkluzív Geox sportcipő talp lehetővé teszi, hogy a kis lábak folyamatosan lélegezzenek, a csúszásgátló külső rész pedig páratlanul jó közérzetet nyújt.

A levendulagyerekcipo.hu webáruházban minden gyereknek található megfelelő lábbelit. Ezek kényelmesek és erősek anélkül, hogy feláldoznák a stílust. A perforált anyag és az ellenálló, légáteresztő. valamint vízálló membrán kombinációja lehetővé teszi a természetes hőmérsékletszabályozást, ezáltal tökéletes mikroklímát teremt a belsejében.

A növekvő lábak megkapják a szükséges támaszt ettől a darabtól a hét minden napján. Akár iskolai cipőre, akár csizmára van szüksége, biztosak vagyunk benne, hogy kollekciónkból megtalálja az igényeinek megfelelőt. A készletben vannak olyan Geox sportcipők, amiket viselhet fizikai tevékenységek közben, illetve az osztályteremben való tanulás során is.