Praktikus és tetszetős fehérnemű szett

Ruházati cikkek vásárlásánál is érvényes az, amit a tapasztalt vásárlók jól tudnak. A több darabot tartalmazó csomag az ár és a gyakorlati haszon szempontjából is előnyösebb a külön kínált termékeknél. A gyermekeknek készült öltözetek terén piacvezető Mayoral márka felhozatalában kislányoknak és legénykéknek is többféle fehérnemű szett található, amiknél a kényelem, a tartósság és az esztétikum tökéletes harmóniában van egymással.

A legújabb kollekció ajánlatai közé tartozik a 8–12 éves leánykáknak való, 2 rózsaszín toppot vagy 3 hasonló árnyalatú bugyit tartalmazó fehérnemű szett.

Fiúcskáknak a háromdarabos boxeralsó csomagok valamelyikéből rendelhetünk a Mayoral termékeit értékesítő libelula.hu online áruházból. A virtuális kosarunkba került fehérnemű szett 24 órán belül megérkezik az otthonunkba és a 22.000 Forintot meghaladó vásárlásnál nem kell szállítási díjat fizetni.

Ha a termék valamiért nem felel meg az elvárásainknak és 30 napon belül visszaküldjük, megtérítik az árát, bár a Mayoral-termékek aligha adnak okot az elégedetlenségre.