Minden idők legjobb divatékszere a Pandora nyaklánc

Aki legalább egyszer betekintést nyer a Pandora ékszerek világába, nehezen tud megválni tőle. A koronával díszített O betűt már sokan ismerik, sőt, a dán ékszergyártó vállalat ikonikus logója sokszor a Pandora nyaklánc vagy gyűrű díszítőelemeként is megjelenik.

A Koppenhágában található cég 1982-es alapítása óta rohamos tempót diktál a fejlődés és bővítés terén, hatalmas bevételeit a mintegy 2700 márkaüzletnek és a több mint 7500 értékesítő pontnak köszönheti.

A honlapunkon található Pandora nyaklánc legtöbbje 925-ös sterling ezüstből készül, de színében már sokkal változatosabb, hiszen sok modellre sárga vagy rozé arany bevonat kerül. Megtalálhatóak nálunk a 2016-os, 2017-es és 2018-as évek Pandora nyaklánc kollekciói is, így egy korábbi szépséghez is könnyedén hozzájuthat.

Gyakori az árleszállítás, így érdemes ezeket is kifürkészni, ha minőségi divatékszert szeretne rendelni. Tekintse meg a Pandora fülbevaló és gyűrű Pazar felhozatalát is, hiszen a nyakláncokkal csodásan lehet párosítani!