Mi befolyásolja a whisky árát?

Létezik egy olyan szeszesital, amelyik akár a milliós árakat is elérheti. A whisky árát az szokta befolyásolni, hogy hány éven keresztül tárolták a tölgyfahordókban, ami néha egy emberöltőt jelent. Képzeljük el, hogy milyen lehet úgy alkotni valamit, hogy csak a gyermekeink fogják kipróbálni!

Nos, a dolgozók sokszor tapasztalják ezt az érzést, főleg, amikor 40 év feletti italról beszélünk. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen keveréket alkotnak a mesterek, hiszen egyetlen üveg több hordóból származó whiskyt tartalmaz, azonban mindegyik ugyanabba a kategóriába tartozik.

Amikor kiválasztjuk az üvegeket, akkor rengeteg munka áll a háttérben, valamint egy profi csapat, akik kipróbálják az italokat és az ízvilág, valamint a kor alapján állítják össze. Innentől kezdve a whisky nemcsak saját fogyasztásra, hanem ajándékozásra is tökéletesen megfelel, hiszen a 10 éves üvegek megfizethető áron maradnak. Ezt az italt általában önmagában és jéggel szokták fogyasztani, hogy minden cseppet érezzenek.