Kozmetikus ruha, a szépség ígérete

A szépségiparban dolgozóknál alapkövetelmény a kifogástalan megjelenés. Ahhoz, hogy a kliens bátran rá tudja bízni az arcát, szemét, szemöldökét az előnyösebb külsőt ígérő szakemberre, elengedhetetlen a szolgáltató igényességéről árulkodó kozmetikus ruha.

A Wellness & Beauty márka idei kollekciójában nemcsak a szakmát uraló nők, hanem a férfi alkalmazottak is bőven találnak prémiumminőségű munkaöltözetet. Az említett márkához tartozó valamennyi kozmetikus ruha a legkiválóbb, bőrbarát szövetekből készült, formatervezésük stílusos, ugyanakkor a praktikum, illetve a komfortérzet biztosítása is közös jellemzőjük.

Ez azért is fontos szempont, mivel egy kozmetikus akár naponta 10 órát is ledolgozhat nagyobb pihenők nélkül, így fizikailag és szellemileg is jelentős megterhelésnek van kitéve, amivel egy kényelmetlen öltözetben lehetetlen megbirkózni.

A nőknek tervezett kozmetikus ruha termékskálájában az elegáns és könnyű tunikák, csinos pólók mellett, rendkívül kényelmes, bőrből készült lábbelik is helyet kaptak, de természetesen a férfiaknak szóló kínálat is éppen ennyire gazdag.