Kézműves szappan remek jellemzőkkel

Szappant mindennap többször is használunk, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy az milyen alapanyagokból van összeállítva. A kellemetlenségeket elkerülendő, tanácsos természetes alapanyagokat tartalmazó kézműves szappan produktumot választani. A dorkaszappan.hu webáruházban megvásárolható készítmények egytől-egyig kizárólag natúr összetevőkkel büszkélkednek.

Választható például a készleten szereplő Barackos varázsló kecsketejes kézműves szappan, egy valódi luxus dolog, ami a benne fellelhető 100%-os tisztaságú jázmin illóolajnak köszönheti a csodálatos illatát. Ha csak beszélünk róla, már szinte érezhető a krémes kényeztető élmény, miközben a bőrünk az évek során felhalmozódott méreganyagoktól megszabadul és megkönnyebbülve fellélegzik.

Ez a szappan kézzel készül, sárgabarack felhasználásával, aminek magas a flavonoid tartalma, tehát antioxidáns hatású, így segít a daganatok megelőzésében. Gyöngéden simogatja és ragyogóvá varázsolja a bőrt ez a kézműves szappan, köszönhetően a hozzáadott organikus shea vajnak, a kókuszolajnak és a hófehér kecsketejnek. A termék megszünteti a száraz bőr viszketését, kiválóan hidratál és enyhén antiszeptikus hatása van.

Tápláló, magas az E-vitamin tartalma, tökéletes választás a kényes, vízhiányos, öregedő, fáradt, fénytelen bőrnek. De megnyugtatja a gyulladásos bőrt is, shea vaj tartalma által segíti a bőr öngyógyító képességét. Tehát számtalan jótékony hatással rendelkezik ez a kézműves szappan, amit ajánlott Önnek is megvásárolni, ha száraz a bőre vagy egyszerűen csak szeretné elkerülni a kellemetlenségeket.